Comedy ten voordele van Ark van Pollare

Bert in ark

Ninove, 26/05/2017 – Op 8 juni organiseert de Ark van Pollare vzw een benefiet comedy-avond met een indrukwekkende affiche.  Net als vorig jaar komen alle comedians volledig belangeloos zodat maximale winst wordt verzekerd voor de Ark van Pollare vzw.

Ark Van Pollare

Naast dierenasiel voor weide- en neerhofdieren is de Ark van Pollare ook een enorm grote sociale plaats aan het worden in het kader van tewerkstelling en justitie. Mensen met een werkstraf, mensen met autisme, jongeren met een time-out op school, mensen die nog niet klaar zijn voor de reguliere arbeidsmarkt, mensen met een handicap… De Ark van Pollare begeleidt al deze mensen (opnieuw) richting de juiste weg.

Onlangs scoorde de Ark van Pollare hoog in alle media na een grote monsterinbeslagname van dieren te Dilbeek en eentje te Pepingen, dus dit jaar zijn de inkomsten nog meer welkom dan andere jaren. Meer dan honderd dieren in één klap opvangen en verzorgen laat enorme sporen na in het budget van een dierenasiel.

Wie komt?

Bert Gabri ëls (peter van de vzw en grote motor achter deze avond), Xander De Rycke, Joost Vanhyfte, Guy Folie, Lukas Lelie en Sander VdV tekenen present voor alweer een avondje top-comedy! Vorig jaar was de zaal volledig uitverkocht.

Comedy, praktisch

Comedy avond in CC De Plomblom te Ninove op donderdag 8 juni om 20u. Tickets (€20-€25) kan je bekomen via reserveren@telenet.be (bij voorkeur) of op 0497/42 18 02.