Harmonie Con Animo neemt deel aan Sinksenkermis in Oosterzele

DDL oosterzele con animo

Oosterzele, 02/06/2017 –  De Koninklijke Harmonie Con Animo toont ook op de editie 2017 een groot hart voor Sinksenkermis Oosterzele. Vanavond  vanaf 18 u 30 steekt Con Animo van wal met een concert en instapconcert. (R 17, foto DDL)

Zaterdag

Je kan in de feesttent ook deelnemen aan het spaghettifestijn. Deelnemen kost 12 euro, kinderen smullen voor 6 euro. Er is ook een vegetarische spaghetti verkrijgbaar. En de muziekvereniging blijft er die avond stevig invliegen,   kom je uitleven op de fuif met DJ Jo Van Artevelde.

Zondag

Dankzij Con Animo gaan de kids zich op zondag 4 juni vanaf 15 u 30 aardig kunnen uitleven in het springkasteel. Ballonnenclown Nono zorgt voor kinderplezier. De kinderen kunnen zich laten schminken door Melicious Paints. Een aanrader wordt het vrij zangpodium met Marcoff op het groot podium. Info: mailto:Infomarc@tevama.be.

Vanaf 20 u muziek, muziek en nog eens muziek met de uitstekende coverbands De Toape Geraapte en La Cuenta.

Maandag

Op maandag 5 juni luistert de Koninklijke Harmonie de zielenmis op. Na de dienst organiseert het Sinksencomit é een kermisreceptie in de tent van Con Animo voor iedereen die de kerkdienst heeft bijgewoond en ook voor de sympathisanten die een steunkaart kochten. Je wordt verwend met cava en een Breughel-buffet. De receptie wordt opgefleurd door ‘2 Play Live’.

Vanaf 18 u wordt het volop genieten van schlagerzangers Marc Thompson, Marcoff en de Toape Geraapte. Tijdens de kermis kan je eveneens met vrienden, familie, kennissen,…gezellige uurtjes doorbrengen in het Con Animo-caf é.

 

(Reporter 17, foto DDL)