Oosterzeelse Feesten, kermisreceptie werd mooi succes

DDL sinksen kermis oosterzele receptie (4)

Oosterzele, 12/06/2017 –  Op pinkstermaandag organiseerde het fel vernieuwde Sinksencomit é in de tent van Con Animo een feestelijke kermisreceptie. Het werd een mooi succes. Oosterzele is een event rijker. (R 17, foto DDL)

Voorzitter Wim Magerman, geruggensteund door zijn dynamisch team van het Sinksencomit é en kopstukken van de Koninklijke Harmonie Con Animo, pakte tijdens de Oosterzeelse Feesten uit met een experiment: een kermisreceptie. Het idee werd eerst sceptisch benaderd, maar Wim Magerman is een doorzetter en zie vanaf de eerste editie sloeg de formule   meteen aan.

Een warme ontvangst en iedereen werd verwend met cava en een h éél verzorgd Breughelbuffet. ‘We houden eraan Delicatessen Chantal en bakkerij Bulth é heel speciaal te danken voor de sponsoring’, weet Wim Magerman. De Oosterzeelse feestvierders klonken op pinkstermaandag vanaf 11 u broederlijk op het leven, op de Sinksenkermis, en op het aangenaam gezelschap.

Tijdens de kermisreceptie bleek meteen dat ‘2 Play Live’ een perfecte sfeermaker was. De waardering van veel kermissympathisanten doet deugd en bewijst dat de inspanningen van het new look Sinksencomit é om tijdens de kermis uit te pakken met een receptie wordt geapprecieerd. Na afloop was iedereen het eens, dit was een prachtig initiatief. De kermisreceptie stond voor veel gezelligheid. Een ontmoetingsplek voor de Oosterzelenaars.

De waardering sprak boekdelen en wordt beschouwd als een steun in de rug om het werk van het Sinksencomit é onverdroten voort te zetten en Oosterzele, als feestgemeente, extra in de kijker te zetten.

Reporter 17, foto’s DDL