Braderie Oosterzele: koopjes en forse kortingen

DDL oosterzele braderie (2)

Oosterzele, 20 juni 2017. Chris Decor (Balegemstraat 1, Balegem), Fietsen Stefan (Balegemstraat 6 Balegem), La Cr éa (Vrijhem 56 Balegem), Optiek Veerle Hubo (Gootje 56 Balegem) en Het Zoeteke (Stationsstraat 23 Scheldewindeke) zetten vanaf donderdag 22 juni tot en met maandag 26 juni hun deuren wagenwijd open en nodigen je uit voor een bezoek aan hun zaak. (R 17, foto’s DDL).

De vijf deelnemende handelaars pakken uit met heel interessante kortingen op de braderie 2017. ‘Oosterzele Onderneemt’ en het gemeentebestuur staan achter het initiatief van de vijf handelaars om in Oosterzele voor de negende maal een braderie te organiseren.
Ze geloven in het concept en willen aantonen welke moderne ondernemingen er zijn in Oosterzele. Er is werkelijk van alles te vinden. Binnenlopen en rondkijken. Voeg daarbij de persoonlijke en vriendelijke klantenservice.
Chris Decor, Fietsen Stefan, La Cr éa, Optiek Veerle Hubo en Het Zoeteke zijn helemaal mee met de trends. Je wordt tijdens de braderie in de watten gelegd. Veel winkelplezier. Koopjes en forse kortingen. Voor je aankopen moet je echt niet naar de stad.
De vijf deelnemende handelaars leggen de klemtoon op service, kwaliteit. Oosterzele, een gemeente die gekenmerkt wordt door het behoud van haar gezellige kleinschaligheid en zaken waar je met de glimlach wordt ontvangen en je je meteen thuis voelt. Een groot pluspunt is de nabijheid. Service en onthaal worden er nog met een hoofdletter geschreven.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Reporter 17, foto’s DDL
X