SCAM mails: Opgelet met pikante uitnodigingen

Inked20170623 scam mail_LI.jpg

Internet, 23/06/2017 – Opgelet met pikante mails die je ‘goesting’ geven om op een link te klikken. Vaak zijn het korte berichten van een ongekende afzender, eventueel uit het buitenland. Als geadresseerde kan een mail staan van iemand die je kent of van een willekeurig (bestaand) adres. Dat geeft vertrouwen,… maar laat je niet misleiden!lezersbrief schrijven internet klavier computer

Je kan deze mails eventueel markeren als ongewenst, maar zeker nooit op de link klikken die wordt aangeboden. Je hebt immers geen idee waar die naar toe leidt of welke actie op je computer zal worden uitgevoerd.

Meer informatie over het omgaan met ongewenste mails lees je op de website van de Commissie voor de bescherming van e persoonlijke levenssfeer.

X