Merelbeke Feest! in de tuin van de Christoforusgemeenschap (fotoreportage)

DDL merelbeke munte vlaanderen feest (1)

Munte, 10/07/2017 –  Ter gelegenheid van de Vlaamse feestdag   kon je op zaterdag 8 juli ook genieten van een uitgebreid feestprogramma in de tuin van de Christoforusgemeenschap in Munte. Vanaf 15 uur waren er volksspelen, reuzenspelen en kon je kijken naar de knotsgekke theatervoorstelling ‘Ans & Wilma’ van theatergezelschap Frankolijn (regie Frank Dierens). Daarnaast op het programma ook straffe circusacts en typische Nero wafels van KVLV Munte. Je kan je ook neervlijen in een strandstoel en aan slow reading doen. (DDL)  

De Christoforusgemeenschap stelt niet alleen haar prachtige tuin ter beschikking, maar zorgt ook voor drankjes en broodjes. Je kon een rondleiding volgen op het domein. Vanaf 19.30 uur was er muziek met optredens van Mentha (Steinerschool Munte)(folk bandje) en van de Koninklijke Harmonie Sint-Cecilia, die je laat mee swingen. Tijdens het Caf é Chantant geven 15 plaatselijke zangers het beste van zichzelf onder muzikale begeleiding van Filip Verneert (gitaar), Joshua Dellaert (bas), Yves Meersschaert (piano) en Frederik Vandenberghe (drums). De brassband o.l.v. Filip Verneert en De Vuurmeesters zorgt ten slotte voor een onvergetelijk en sfeervol muzikaal vuurlandschap.

DDL