Stad Zottegem / CC Zoetegem zoekt Zottegems (muzikaal) talent

ddd

Zottegem, 20/07/2017 – Stad Zottegem zal dit jaar voor het eerst deelnemen aan de Autovrije zondag en gaat samen met CC Zoetegem op zoek naar straatartiesten om dit evenement kleur te geven.

Stel u voor: een veiliger, rustiger en gezonder stadscentrum met meer vrije ontspan- en ontmoetingsruimte. Autovrije Zondag is het uitgelezen moment te proeven van dit scenario.

Autovrije zondag vindt in Zottegem plaats op zondag 24 september 2017 (10u — 17u). De diensten milieu en mobiliteit slaan de handen in elkaar om er een echt volksfeest van te maken en kunnen ook rekenen op de medewerking van heel wat andere stadsdiensten. Een parcours van aan het Jules Mathijsstadion tot de Markt zal volledig verkeersvrij gemaakt worden.

Er wordt heel wat randanimatie voorzien én Zottegem doet een gooi naar het wereldrecord van de langste krijttekening op straat.

Langsheen het parcours geven wij graag een “podium” aan Zottegems talent en gaan we op zoek naar lokale straatartiesten. Straatartiesten in de ruime betekenis van het woord – muzikanten, jongleurs, mimespelers, koren, circusartiesten – kunnen alvast hun kans wagen.

Daarom deze warme oproep: welk genre u ook speelt, of u nu al een half leven bezig bent of net begint, solo of in groep, u bent warm uitgenodigd om op 24 september een plekje in te nemen in de Zottegemse straten om er uw stem en instrument te laten weerklinken of talent tentoon te stellen!

Inschrijven?