Zavelbaar bestaat drie jaar en verrast met Lady Linn en Red D

Zavelbaar 2017

Zottegem, 10/08/2017 – De broers Cederic en Thomas De Mey hebben een knap programma klaar voor hun gratis evenement Zavelbaar op 19 en 20 augustus tijdens de kermis. Zavelbaar is aan zijn derde editie toe en dat wordt gevierd met enkele opvallende gasten. De hoofdact is Lady Linn &  Red D.

0

“Het heeft veel moeite en voorbereiding gekost, maar we zijn fier op het programma dat we kunnen presenteren”, aldus Cederic en Thomas. “Het idee voor een Delivery Room met de professionele cocktailshaker  Frederic Geirnaert, is ontstaan tijdens plannen voor een evenement in de materniteit van het oude gebouw van het Jan Palfijn ziekenhuis in Gent. Dat evenement kon niet doorgaan, maar de naam ‘Delivery Room’ hebben we meegenomen naar Zottegem. Om onze afvalberg te verminderen gebruiken we hiervoor plastic herbruikbare bekers.”

“Verder blijft het concept van Zavelbaar quasi ongewijzigd, al hebben we ook dit jaar uiteraard ingezet op sfeervolle decoratie. Net dat ietsje meer zelfs omdat we drie jaar bestaan. Wat en hoe blijft nog een verrassing. Uiteraard zal er ook dit jaar heel wat lekkers te eten zijn, zo zal Julie Baekelandt van C-Jules (sinds juni gesloten, in september opent ze met een nieuw concept, nvdr.) een terras installeren waar ze een veggie- en visburger zal serveren, alsook sangria en cava. Balls & Glory komt langs met een foodtruck.”

“Ook op ons muzikaal programma zijn we zeer trots. Er komen heel wat jonge talenten uit de regio met daarnaast ook enkele gevestigde waarden zoals Nick Bril, Pete Howl en uiteraard Lady Linn & Red D. Vorig jaar waren er wat klachten over geluidsoverlast, vandaar dat we besloten hebben om ondanks onze vergunning tot 03u00 buiten al te sluiten om 02u00 en het feest daarna verder te zetten in de fuifzaal van De Kring op de Markt.”

Meer info

Zavelbaar op Facebook

Restaurant C-Jules terug open op 7 september, reserveren kan vanaf 14 augustus