Volgend weekend: Achtste Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele. Have fun!

DDL gijzenzele de nacht van voorwaarts gijzel (1)Gijzenzele, 18 juli 2017. De Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is aan zijn achtste editie toe. Wordt het opnieuw een grandioos feest? Reken maar van ja! Het VGO — bestuur heeft Yves Segers, Domino, Jettie Pallettie, Alex, Rudi & Ilse en de FMD-band kunnen strikken om op te treden op de Nacht van VGO. (R 17, foto’s DDL).

Op zaterdag 19 en zondag 20 augustus staat de fusiegemeente op haar kop voor de achtste Nacht van Voorwaarts Gijzel Oosterzele die plaatsvindt in de feesttent in de Brielstraat in Gijzenzele. Het bestuur, nog altijd in zijn nopjes van het behalen van de kampioenstitel in derde provinciale, is al maanden in de weer om er opnieuw een spetterende editie van te maken. De Nacht komt eraan, en wat willen de VGO — supporters en de sympathisanten dan meer dan smakelijk eten en veel prettig entertainment. Een garantie op een mooi culinair en muzikaal feest.

DDL gijzenzele de nacht van voorwaarts gijzel (3)

Er zijn veel goede redenen om af te zakken naar Gijzenzele. De Nacht van VGO belooft een knaller te worden met barbecue, optredens van steengoede vedetten, en veel sfeer en ambiance. Op zaterdag 19 augustus vanaf 18 u kan men aanschuiven aan de reuzenbarbecue. Voorwaarts Gijzel Oosterzele trakteert je met veel zomers plezier op pittige optredens van Yves Segers, Domino, Jettie Pallettie, FDM-band en Alex, Rudi & Ilse. Op zondag 20 augustus feest men verder. Vanaf 12 u kan je terecht in de feesttent voor de barbecue.

DDL gijzenzele de nacht van voorwaarts gijzel (5)

Praktisch

Reserveer je plek en geniet van de Achtste Nacht van VGO. Tickets kosten op zaterdag 19 augustus 75 euro (VIP — arrangement), 30 euro (BBQ en optredens), 15 euro vvk (optredens, toegang vanaf 20 u). Op zondag 20 augustus betaal je voor de barbecue 17 euro, kinderen smullen voor 10 euro. Kaarten zijn te verkrijgen bij de bestuursleden, spelers, caf é Central, Kapsalon Dirk Bockstaele, ING kantoor Oosterzele. Info: 0496 / 99 13 32,o e-mail:  info@vwgijzel-oosterzele.be.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                      Reporter 17, foto’s DDL