Faliestraat Zottegem wordt heringericht

0

Zottegem, 15/08/2017 – Het Agentschap Wegen en Verkeer meldt dat de Faliestraat tussen de Faliestraat en de Hazestraat wordt heringericht. De werken starten net voor het nieuwe schooljaar op maandag 28 augustus en zullen drie weken duren. Zowel de Faliestraat als de Hazestraat worden tijdens de werken afgesloten.

Wat houden de werken precies in? (Lees het bericht van het Agentschap Wegen en Verkeer)

0 (3)

Wat houden de werken in?

Met de herinrichting willen we de zichtbaarheid op het kruispunt te verbeteren. De weg wordt overal even breed. Er komen fietssuggestiestroken en nieuwe, bredere voetpaden. De bushaltes worden vernieuwd. Het wegdek krijgt een nieuw asfaltjasje.

Verkeerssituatie

De Hazestraat en de Faliestraat worden afgesloten van de gewestweg. Het verkeer rijdt in beide richtingen om via Oudenhovestraat, Sint-Goriksstraat, Ten Bosse, Traveins, Meileveld, Meire (N454), Meerlaan (N462), Erwetegemstraat,  Kloosterstraat, Smissenhoek en Ten Ede. Fietsers en voetgangers kunnen langs de werfzone.

(Bron Google Maps, Agentschap Wegen en Verkeer)

X