Twee Provinciale Kampioenen bij Zottegem Atletiek

2017 08 18 Zele PK Steeple Bjarne, Luc en Lucas

Zottegem, 26/08/2017 –  Op het Provinciaal Kampioenschap Steeple van 18 augustus te Zele, behaalden twee atleten van Zottegem Atletiek een Provinciale titel.

Lucas Lievens liep bij de cadetten de 1500 m steeple in een tijd van 4’59.06. Daarmee staat hij momenteel met de snelste tijd in Belgi ë bij de Cadetten voor de steeple. Lucas is dit seizoen   al aan zijn 3de Provinciale titel toe! Hij werd reeds Provinciaal Kampioen in het Veldlopen en ook op de piste behaalde hij de titel voor de 1500 meter. Bjarne Machtelinckx verlengt zijn Provinciale titel van vorig jaar. Bij de juniores heren liep Bjarne de 3000 m steeple in een tijd van 10’16’’90. Een verbetering van zijn persoonlijk record met liefst 15 seconden. Momenteel staat hij bij de junioren heren met de 2de  beste tijd in Belgi ë. Ook een dankwoordje aan de aanwezige supporters en aan de jarige trainer Luc Lievens op dag van het Provinciaal Kampioenschap.

Sluit aan bij Zottegem Atletiek!

Heb je interesse om aan atletiek te doen? De place-to-be is het Stedelijk Sportstadion te Zottegem op dinsdag, woensdag, donderdag en zondag. Daar word je deskundig begeleid door de ZA-trainers die je met kennis van zaken alle takken van de atletieksport aanleren.

Voor meer informatie contacteer  www.zottegem-atletiek.be  of  za@val.be!