VIDEO: Bijna aanrijding met hert in Geraardsbergen

Naamloos-1

Geraardsbergen, 29/08/2017 – Een dashcam brengt een bijna-aanrijding met een hert tussen het Karkoolbos en het Raspaillebos mooi in beeld. (FDS)

[wpvideo cmQNBkA6]

In het eeuwenoude Raspaillebos dat zich uitstrekt op de noorderflank van de heuvelrug aan de Bosberg worden geregeld hertachtigen en ander wild gesignaleerd. Deze dieren steken geregeld de weg over   tussen het Karkoolbos en het Raspaillebos . Dit is niet zonder gevaar voor dieren en weggebruikers,   waarbij zich zware ongevallen kunnen voordoen . Door de zeer slechte staat van deze weg die op het grondgebied van Geraardsbergen ligt, werd de snelheid er beperkt tot 30 km per uur. Oppassen is dus de boodschap voor de duizenden automobilisten die deze weg gebruiken als de vlugste verbinding om langs de Galmaardse Heirbaan, Denderwindeke en Meerbeke voorbij de knelpunten op de N8 uit te komen om naar Brussel te rijden.

(Freddy De Schuitneer)

Heeft u ook een opvallende video uit de regio Vlaamse Ardennen? Laat het ons weten, we delen hem graag! Mailtje met video en wat duiding naar beiaardkrant@gmail.com volstaat.