Jaarmarkt in Ninove!

Ninove-paarden.jpg

Ninove, 29/08/2017 –  Een jaarmarkt associ ëren met paarden daar kennen ze wat van in Ninove. Op zaterdag 2 september gaat de jaarmarkt er door in de wijde binnenstad. (FDS)

De jaarlijkse vee- en paardenprijskampen zijn goed voor veel dierenplezier, waarbij jong en oud zich vertrouwd maakt met onze trouwe viervoeters. Op en rond de Centrumlaan gaat de vee-en paardenprijskamp door met verkiezing van de mooiste dieren. Nieuw is het speciale middaggebeuren met onze trotse Brabantse boerenpaarden tussen 12 uur en 14 uur in de namiddag. Wie nog nooit op de rug van een boerenpaard zat, kan deze unieke belevenis meemaken op zaterdag 2 september. Naast deze prijskampen is er ook de autoshow met tientallen nieuwe wagens, waarbij de garagehouders graag inlichtingen verschaffen over allerlei alternatieven voor de traditionele benzine- en dieselwagens. We gaan naar elektrische wagens, hybride wagens en  wagens op zowel aardgas als waterstof. Ninove is een levendige stad met een grote koopkracht. Getuige daarvan zijn de aanvragen voor opstellen van standen en kramen op de jaarmarkt, die verdubbelden gewoon tegenover verleden jaar. Zaterdag 2 september het grootste trefpunt in de Denderregio, een niet te missen gebeurtenis.

(Freddy De Schuiteneer)