Voorwaarts Gijzel Oosterzele en KVV Windeke zijn klaar voor de clash!

Naamloos-1

Oosterzele, 01/09/2017 – Zaterdag 2 september is het zover, het voetbalfeest in tweede provinciale B begint met d é derby Voorwaarts Gijzel Oosterzele — KVV Windeke. Kijkt u er ook vol verwachting naar uit? Wie graag al een pittig derby wil zien, moet zaterdag 2 september naar het terrein van VW Gijzel — Oosterzele, Hogeveld. (R 17, foto’s DDL).

DDL scheldewindeke poegvoorstelling kvv windeke (1)

Gans de entourage van Voorwaarts Gijzel Oosterzele en KVV Windeke hunkert naar de competitiestart. Hoogspanning gegarandeerd. Alle ingredi ënten zijn er voor een leuke pot voetbal. De fans van beide teams zijn gemobiliseerd om hun team naar de overwinning te schreeuwen. Het derby leeft bij het bestuur, de spelers, de fans. Het wordt meteen een belangrijke graadmeter. Kersvers kampioen Voorwaarts Gijzel Oosterzele dat promoveerde naar tweede provinciale wil tegen buur KVV Windeke een goed figuur slaan. De ambiance zal er zijn voor, tijdens en na de wedstrijd. Het is geweten het bestuur van VW Gijzel Oosterzele en KVV Windeke steken veel energie in hun club. De honger bij beide teams is groot. VW Gijzel Oosterzele en KVV Windeke geloven rotsvast in hun ‘new look’ team. Bij de nieuwkomers is er talent, vechtlust en werkkracht. Hoe leerzaam wordt VW Gijzel Oosterzele — KVV Windeke? Het wordt een interessante voetbalpartij. Men rekent op spektakel in de burenstrijd.

DDL gijzenzele Voorwaarts Gijzel Oosterzele (1)

Prestigeslag

Het wordt zaterdagavond (aftrap 18 u) een vol huis in Oosterzele, een toffe affiche om de competitie 2017 — 2018 te openen. Een gedroomde prestigeslag. Het wordt een match met veel inzet. Het eergevoel is groot. Voorwaarts Gijzel Oosterzele en KVV Windeke zijn klaar voor de clash. De confrontatie tussen beide teams weekt speciale gevoelens los. In vroegere tijden waren de duels legendarisch. De burenstrijd wordt spannend. Laat zaterdag 2 september het voetbalfeest beginnen. We kijken er samen met u vol verwachting naar uit. De uitblinkers, de mooiste doelpunten, de snelste counters, de onwaarschijnlijke saves, de subtielste hieltjes,…Kortom de voetbalcompetitie. Zaterdag zal blijken welk blok er al staat. Een derby om duimen en vingers van af te likken. Een duel op het scherp van de snee. Gaan kijken is de boodschap. Het terrein van Voorwaarts Gijzel Oosterzele is zaterdag 2 september the place to be. Bij veel voetballiefhebbers staat deze derbypartij met stip genoteerd.

                                                                                                                                                                                                                                                                               (Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle)
X