Sp.a Zottegem organiseert samenaankoop stookolie

FOTO mag Zot pg 6_3.jpg

Zottegem, 06/09/2017 –  Van 9 tot en met 16 september organiseert sp.a Zottegem haar jaarlijkse samenaankoop stookolie. Organisator Sandra De Roeck: “Vele kleintjes maken één groot. Door allemaal samen stookolie aan te kopen kan je jaarlijks tot honderden euro’s besparen. Vorig jaar leverde onze samenaankoop nog een korting op van bijna 16%.”

Alle inwoners van Zottegem krijgen een deelnemingsformulier in de bus. Voor meer info en inschrijvingen kan je terecht op www.rodemazout.be. Net als de voorbije jaren organiseert sp.a Zottegem ook dit jaar een gezamenlijke aankoop van stookolie. Anja Van De Kerckhove, medecoördinator van de actie in Zottegem: “Door samen mazout aan te kopen kunnen we meer korting te bekomen. Het opzet blijft hetzelfde van vorige jaren: een eerlijke prijs bedingen voor energie en de stookoliefactuur van de Zottegemse gezinnen naar beneden halen door allemaal samen een grote bestelling te plaatsen.” Sp.a Zottegem gelooft sterk in de kracht van groepsaankopen. Anja Van De Kerckhove en Sandra De Roeck: “Door samen in het groot stookolie aan te kopen, kunnen we de prijs voor iedereen drukken. Vorig jaar konden we zo voor meer dan 300 Zottegemse gezinnen een korting bedingen van bijna 15% op de dagprijs. Een mooi extraatje met de winter voor de deur.” De samenaankoop van sp.a Zottegem loopt tussen 9 en 16 september. Inwoners van Zottegem kunnen hun bestelling plaatsen op www.rodemazout.be of kunnen hun deelnemingsformulier terugbezorgen in Het Volkshuis (Markt, Zottegem) op dinsdag 12 september (9u-12u) of zaterdag 16 september (10u-12u).

X