Johan Museeuw fietst met vzw De Hoop naar zee!

unnamed

Zottegem, 13/09/2017 – In het kader van de “Week van de mobiliteit” fietsen de cli ënten van vzw De Hoop tussen 20 en 22 september in 3 dagen van Zottegem naar de zee.

De cli ënten fietsen met allerhande aangepaste fietsen (rolwagenfiets, duofiets, tandem, driewieler, ligfiets,…) en houden onderweg halt bij collega-voorzieningen die ook volwassenen met een Niet-Aangeboren Hersenletsel begeleiden.  Op die manier wil vzw De Hoop de mobiliteit van mensen met een beperking extra in de spotlight zetten.  Niet alle fietspaden zijn immers even toegankelijk voor de vaak bredere, aangepaste fietsen.

Niemand minder dan Johan Museeuw fietst als peter mee tijdens deze driedaagse !

Wielerclub WTC De Hert stippelde mee een toegankelijke route uit en zorgt onderweg voor depannage en ondersteuning.  Het startschot voor de fietsdriedaagse richting zee wordt gegeven op woensdag 20/09 om 10u. Zin om Johan Museeuw en de cli ënten van De Hoop uit te wuiven ?  Welkom aan de Zuster Angelalaan 1 te Zottegem.

M éér info ?

Vzw De Hoop – 09/364.87.03

Eerder dit jaar maakte De Hoop samen met studenten van de Arteveldehogeschool ook een lokale fietsroute, toegankelijk voor aangepaste fietsen.  De fietsroute kan bekomen worden in De Hoop of in WZC Ter Deinsbeke.

X