Tweede thuismatch, tweede gelijkspel. K.OLSA Brakel-KSV Temse:  0 – 0

DSC_0852 (2)

Brakel, 18/09/2017 –  De studieronde duurde een kwartier. De thuisploeg zorgde voor het eerste doelgevaar toen Achahbar op aangeven van Haezebroeck net naast besloot. (R18)

Bij OLSA diende Delie door een kwetsuur vroegtijdig het veld te verlaten, Cornelis kwam in. Op het halfuur vertrok Achahbar vanop eigen helft, zijn schot stierf in de handen van doelman Deloose. Bij een eerste bezoekende tegenprik beroerde OLSA verdediger Kabanda de bal met de hand, aangezien dit in de grote rechthoek gebeurde ging de bal op de stip. Glouftsis trapte de elfmeter echter onbesuisd meters naast. In de slotminuten van de eerste speelhelft kregen beide teams nog een uitstekende gelegenheid om de score te openen. De Lange ging door op rechts en bracht de bal voor doel, de deviatie van Haezebroeck ging maar net voorlangs. Aan de overzijde kopte Glouftsis op aangeven van Virgone centimeters naast.

Na goed vijf minuten spelen in de tweede periode stak Cornelis de bal door naar Achahbar, diens schot was te zwak om doelman Deloose te verontrusten. OLSA bleef druk uitoefenen. Nog maar eens Achahbar stelde de vuisten van de bezoekende doelman op de proef, de rebound belandde bij Cornelis maar opnieuw had Deloose het laatste woord. Met nog twintig minuten te gaan redde thuisdoelman Otte de Brakelse meubelen toen hij met een supersave een kopbal van Kabir uit zijn doel ranselde. OLSA bleef een doelpunt najagen maar Deloose acteerde foutloos. Eerst redde hij een poging van Knipping en een paar minuten later haalde hij een kopbal van Haezebroeck van onder de dwarsligger. Intussen waren bij Brakel Pauwels en Douchy ingekomen voor Achahbar en De Coene. Douchy stuurde Cornelis het straatje in, die legde op zijn beurt terug voor De Lange die zijn schot afgeblokt zag. In de slotminuut nam Douchy Deloose op de korrel, de bezoekende doelman kon het schot keren. Haezebroeck dropte de bal in de zestien, Ringoot drukte af maar een verdedigend been bracht redding op de doellijn.

Komend weekend speelt OLSA opnieuw thuis, het ontvangt Rupel Boom.

(Reporter 18)