Gynaecoloog Pieter Mulier vertelt over gezondheidszorg in Afrika

FullSizeRender.jpg

Zottegem, 21/09/2017 –  Op donderdag 28 september 2017 brengt dokter Pieter Mulier in de Ridderzaal van het Kasteel van Egmont om 20 uur “Geboren in Afrika”, een boeiende lezing over materniteit en gezondheidszorg in de Afrikaanse samenleving.

‘Als gynaecoloog verbonden aan het AZ Sint Elisabeth Zottegem werkt hij voor  “Artsen Zonder Vakantie”, een organisatie die dokters en paramedici uitzendt naar ziekenhuizen in de derde wereld’ zegt schepen van ontwikkelingssamenwerking Joost Franceus. Een toegangskaart kost 5 euro. Een bijdrage voor “Artsen Zonder Vakantie” kan ook, dit op het landelijk nummer  BE73 7331 0001 0060. ‘De lezing wordt georganiseerd door de Zottegemse GROS (Gemeentelijke Raad voor 0ntwikkelingssamenwerking) en de opbrengst gaat integraal naar “Artsen Zonder Vakantie”.   De lezing biedt een diepgaande inkijk in de situatie waarin mensen in Afrika leven’, licht schepen Joost Franceus toe.

 

X