Samana Oosterzele relaxte in Hasselt

DSC03552

Oosterzele, 01/10/2017 –  Samana Oosterzele organiseerde voor haar leden en sympathisanten een aangename uitstap naar Hasselt. ‘De trip viel enorm in de smaak, alle deelnemers hebben aan de daguitstap naar Hasselt een zeer goed gevoel overgehouden. De stad Hasselt heeft de deelnemers verbaasd’, evalueert Julien De Meyer. (R 17, foto’s Samana)

Het was daarenboven aangenaam weer, zeg maar een Indian Summer. De goedgeluimde deelnemers genoten van  de prachtige ‘Japanse Tuin’. De gidsen gaven een schat aan informatie over het pronkstuk van Hasselt. In het Theatercaf é van het Cultuurcentrum werd een lekkere en verzorgde lunch geserveerd. Nadien werd het ‘Jenevermuseum’ bezocht. De gidsen lieten je kennis maken met het museum en vanzelfsprekend   met de stokerij. En uiteraard werd er ook gedegusteerd. Iedereen kreeg een uurtje vrij om te wandelen, te shoppen, een gezellig terras mee te pikken,… Hasselt heeft heel wat te bieden. De vermoeiende, maar boeiende en leerrijke uitstap werd afgerond in de Carestel (Groot — Bijgaarden) met een uitgebreid broodmaal.

(Reporter 17, foto’s Samana)