Drugsdealer opgepakt in Zottegem

logo_politie_3

Zottegem, 11/10/2017 – Het parket meldt dat gisteren een 28-jarige man uit Herzele werd opgepakt in Zottegem op verdenking van het vervaardigen en verkopen van vloeibare XTC.

De politie van Zottegem kon gisteren een voertuig onderscheppen waarbij de bestuurder onder invloed reed van drugs.  In zijn wagen werd een rugzak aangetroffen met grote hoeveelheden psychotrope stoffen en een weegschaaltje. Bij de daaropvolgende huiszoeking trof de politie nog andere druggerelateerde producten aan die wijzen op het vervaardigen van GHB (vloeibare XTC) in grote hoeveelheden en op drughandel.

De verdachte, een 28-jarige man uit Herzele, die geen onbekende is voor politie en justitie, werd vandaag voorgeleid voor de onderzoeksrechter in Oudenaarde en aangehouden.

X