Gezelligheid troef op sp.a-familiefeest

IMG_7162

Zottegem, 17/10/2017 –  Zaterdag 7 oktober kleurde de feestzaal van de Bevegemse Vijvers rood. Leden en sympathisanten van sp.a Zottegem zakten af naar het sp.a-Familiefeest. Ook nationaal voorzitter John Crombez kwam de Zottegemse gezelligheid opsnuiven. Hij kwam liefst 15 partijleden in de bloemetjes zetten die al meer dan 50 jaar trouw lid zijn van sp.a.

“Het werd een heel gezellig familiefeest,” laat sp.a-voorzitter Peter Roman tevreden weten. “Zowel jong als oud konden zich uitleven op het sp.a-familiefeest. Voor de jongsten waren er springkastelen, een kindercinema en ze konden zich laten schminken of een glittertattoo laten zetten. Wie zin had kon zich aan een danspasje wagen. Alles natuurlijk voorzien van een hapje en een drankje.”

IMG_7159

Peter Roman: “We namen de gelegenheid ook te baat om onze trouwe partijleden eens in de bloemetjes te zetten en hen te bedanken voor hun jarenlange inzet. Liefst 15 trouwe leden met meer dan 50 jaar lidmaatschap kregen een persoonlijke bedanking uit handen van nationaal voorzitter John Crombez. Opmerkelijk, het trouwste lid van sp.a Zottegem, Bertha Otte, is al liefst 70 jaar lid van de partij. Zij kreeg een overdonderd applaus en drie kussen van de   nationale voorzitter.”

X