Nationaal ranking tornooi 3-banden in Geraardsbergen

2H3A9027 kopie.jpg

Geraardsbergen, 17/10/2017 –  KBC Ons Huis neemt opnieuw het voortouw en organiseert voor de 6de  maal een nationaal ranking tornooi 3-banden.

Wereldtoppers zoals Eddy Merckx en Fr éderic Caudron, alsook spelers van het kaliber Leppens, Forthomme en uiteraard diverse leden van de Ceulemans familie, zakken in de komende weken af naar Geraardsbergen om hun nationale ranking te verdedigen. “Dankzij onze sponsors kunnen wij dit evenement volledig gratis aanbieden en hopen wij dat de vele biljartliefhebbers de weg naar ons lokaal zullen inslaan om echt topbiljart te beleven. Het biljart kan de steun van iedereen gebruiken en dit is een gelegenheid om de biljartsport te promoten in onze contreien.”

Praktisch

Plaats van het gebeuren: lokaal KBC Ons Huis , Visstraat   – Geraardsbergen (achterzijde postkantoor).

Een gedetailleerd speelschema vindt men terug via website KBC Ons Huis en de link BTS.

Aanvang tornooi 10 oktober. Halve finales en finale op vrijdag 15 december.

X