40 cursisten van het Kunst Ateljee +3 bieden een overzicht van het afgelopen werkjaar tijdens hun jaarlijkse tentoonstelling in het oud stadhuis van Ninove

20171018 - kunst ateljee - SORI0055.jpg
Ninove, 19/10/2017 –  Elke donderdag verzamelen in de ateliers van De Kuip een 40-tal mensen om te tekenen en te schilderen onder leiding van leraar Danny Heylen. Een kleine groep volgt een kortere cursus kantklossen bij Annemie Standaert. Eenmaal per jaar tonen de cursisten een overzicht van wat ze het voorbije jaar gemaakt hebben. Elke jaar staat ook het werk van één kunstenaar in de kijker. Tijdens deze editie is dat ouderdomsdeken Louis Verheyden. (SR)

De tentoonstelling vindt plaats tot en met 22 oktober in het oud stadhuis, Oudstrijdersplein 6 in Ninove. Ze is open op zaterdag en zondag van 14 tot 17 uur en op weekdagen tijdens de openingsuren van de dienst cultuur.
Tijdens de opening van zaterdag 14 oktober werd om 15 uur een nieuw logo van het Kunst Ateljee +3 voorgesteld. De winnares van het logo is Diane Bellemans.
(Sophie Richez)
X