Sint-Hubertuswandeling in Balegem: feest voor ruiters en fijnproevers

DDL balegem De Frankenbosruiters wandeling.jpg
Balegem, 21/10/2017. Op zondag 19 november worden in Balegem een Sint-Hubertuswandeling en een eetfestijn georganiseerd. In groep het mooie, landelijke, idyllische Oosterzele doorkruisen. De wandeling start om 11 u aan Frankenbos 6 in Balegem. (R 17, foto’s DDL).
De Sint – Hubertuswandeling is telkens een belevenis die de Frankenbosruiters en de paardenliefhebbers koesteren. De ruiters hebben een nauwe band met de edele dieren. Alles wordt door Inge Maenhout en Etienne Maes, de drijvende krachten achter de Sint — Hubertuswandeling in gereedheid gebracht voor de paardenommegang.
Ze stellen traditiegetrouw alles in het werk om je deelname aan de Sint — Hubertuswandeling én het eetfestijn zo aangenaam mogelijk te maken. De ruiters kunnen genieten van de vele troeven die de fusiegemeente Oosterzele te bieden heeft. De wandeling doet je herademen. Verkwikkend en gezond.
Er is geen grotere vitaminekuur dat uitwaaien in de natuur, met de neus in de wind. Je krijgt de mogelijkheid om na de Sint — Hubertuswandeling lekker te tafelen. Wie op zoek is naar een streekproduct zal in de stoverij op Balegemse wijze, vergezeld van frietjes, zijn gading vinden.
Iedereen is welkom op de Sint — Hubertuswandeling en / of het eetfestijn. Een eetfestijn tegen een democratische prijs, deelnemen kost 15 euro, kinderen smullen voor 10 euro. Interesse? Info en inschrijvingen bij Etienne Maes — Inge Maenhout, Frankenbos 6, Balegem, 0475 / 86 07 56.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                Reporter 17, foto’s DDL