Davidsfonds Oosterzele presenteert nieuwe boeken en cd’s

2017 10 14 davitsfonds vers geperst bib week en fair trade (6)

Scheldewindeke, 24/10/2017 –  Op zaterdag 14 oktober kon je in bib Scheldewindeke terecht voor ‘Vers Geperst’. Het Davidsfonds Oosterzele presenteerde er zijn nieuwe boeken en cd’s uit de cultuurgids.   (R 17, foto’s DDL)

De leden konden hun lidmaatschap vernieuwen of je kon ook als nieuw lid aansluiten. Je kreeg uitgebreid de tijd om nieuwe boeken open te slaan of cd’s te beluisteren. Davidsfonds Oosterzele heeft voor het seizoen 2017 — 2018 alweer een pittig programma klaar. De Oosterzeelse vereniging blijft zijn deuren wagenwijd open zetten voor alle geïnteresseerden die zich willen verrijken met cultuur, vorming en literaire activiteiten. Een mooi uitgebalanceerd pakket, voor elk wat wils. Davidsfonds Oosterzele gaat het engagement aan om samen cultuur te beleven. Davidsfonds Oosterzele pakt ook in het nieuwe werkjaar uit met de Junior Journalistenwedstijd, een schrijfwedstrijd voor jongeren met thema ‘Vriendschap’.
Vlaams
Het Davidsfonds werkt dagelijks aan een beter Vlaanderen voor alle inwoners. Het gelooft dat daarvoor meer Vlaanderen nodig is en tegelijk een grote openheid op de wereld. Het Davidsfonds is via zijn activiteiten en publicaties een enthousiaste promotor van de Nederlandse taal, onze rijke geschiedenis en cultuur. Nieuwe leden zijn ten alle tijde welkom. Info: voorzitter Geert De La Ruelle, 09 / 362 97 96, secretaris Etienne Gevaert, 0472 / 75 20 27, ledenwerving Walter Leus, 09 / 362 78 27.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                          Reporter 17, foto’s DDL
X