Merelbeke opent reisbureau voor mensen met een beperkt budget

DDL merelbeke rap op stap kantoor opening (4).jpg

Merelbeke, 29/10/2017 –  Rap op Stap heeft een kantoor geopend in het Sociaal Huis van Merelbeke.

Rap op Stap is een zeer laagdrempelig reisbemiddelingskantoor voor mensen met een beperkt budget. Vele mensen zijn niet aangesloten bij een organisatie. De stap zetten naar een organisatie is soms te groot. Net daarom bestaat Rap op Stap. Je hoeft geen lid te zijn en je hoeft geen afspraak te maken. Je stapt gewoon naar binnen. De professionele of vrijwillige medewerkers van een Rap op Stapkantoor helpen iedereen met een klein budget aan een leuke uitstap. Er kunnen in dit kantoor zowel vakanties als daguitstappen en sport- en cultuuractiviteiten geboekt worden. Bovendien helpen de medewerkers je ook met praktische zaken zoals het samenstellen van een budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.  Het kantoor is gevestigd in het sociaal huis maast het gemeentehuis  Hundelgemsesteenweg 357.

Telst en foto’s Danny De Lobelle

 

 

X