Tips voor wie woning of appartement wil verhuren

IMG_5130.jpeg

16/11/2017 –  Op woensdag 22 november organiseert Stad Zottegem een infoavond voor mensen die een woning willen verhuren.

Zo kom je bijvoorbeeld te weten op welke premies je recht hebt als verhuurder en leer je de mogelijkheden van verhuren via het sociaal verhuurkantoor kennen. Stad Zottegem werkt voor de infoavond samen met Wonen Vlaanderen, Goed Wonen en Sociaal Verhuurkantoor Zuid-Oost-Vlaanderen. “Bij het verhuren van een woning komen heel wat zaken kijken. Als verhuurder heb je natuurlijk bepaalde rechten, maar je hebt ook enkele verplichtingen tegenover huurders. Bovendien moet jouw woning aan verschillende kwaliteitsvereisten voldoen,” aldus schepen voor Huisvesting Kurt De Loor (sp.a). Afspraak om 19u30 in de Ridderzaal van het Egmontkasteel. De infoavond is gratis, inschrijven via isolde.depaepe@zottegem.be of 09 / 364 64 95.