Feest in De Kleppe, met steun van vzw Hippoc uit Zottegem

groepsfoto_kleppetoeren.JPG

16/11/2017 –  Op zaterdag 18 november organiseren de vrijwilligers van De Kleppe een dag met  diverse activiteiten  waarvan de opbrengst integraal gaat naar de werking van het zorgvakantiecentrum en de zorgboerderij. Vzw Hippoc uit Zottegem zal een cheque van 2.500 euro overhandigen.

Naast het eetfestijn, de rondleidingen en de toegankelijke wandeling, is er een  benefietoptreden  van kindertheater JEUK en van Jimmy Colman. De Kleppe biedt mensen met een beperking en mensen in armoede een toegankelijke zorgvakantie aan. E én persoon op vijf kan zich geen vakantie veroorloven. De Kleppe heeft geen financi ële ondersteuning voor dagelijkse werking en personeel.

 Programma

–              wandeling en/of rondrit met treintje

–              rondleidingen in de accommodaties van het vakantiehuis en de tuin

–              eetfestijn   ‘s middags en ‘s avonds

–              benefietoptreden van Kindertheater JEUK om 17 u

–              benefietoptreden van Jimmy Colman om 21 u.

–              om 11u: overhandiging gift van € 2500 van Hippoc vzw

 Praktisch

Dit alles gaat door in De Kleppe,  Everbeekplaats 4  te Brakel-Everbeek Beneden; het eetfestijn vindt plaats in Zaal Cordenuit (naast De Kleppe).

 Alle info en reservatie eetfestijn : mail naar  kleppetoeren@gmail.com

Website De Kleppe via link in het rood

 

Hippoc Vzw steunt Vzw De Kleppe

Een geleid bezoek. Meer was er niet nodig om het bestuur van vzw Hippoc uit Zottegem te overtuigen om De Kleppe te steunen. De doelstellingen van De Kleppe sluiten naadloos aan bij de vernieuwde doelstelling van vzw Hippoc.

Het prachtig gerenoveerde gebouw, de grote groep van aangepaste activiteiten en de enthousiaste medewerking van vrijwilligers , dat was wat het bestuur zag en overtuigde om mee zijn schouders onder dit project te steken. Het bestuur hoopt dat met de overhandiging van de cheque € 2.500 de al uitstekende werking van De Kleppe verder kan uitgebouwd worden en de doelstellingen om mensen met een beperking een aangename en kwaliteitsvolle besteding te geven verder kan gerealiseerd worden.

Het is de bedoeling van VZW Hippoc , dat jarenlang paardrijden organiseerde voor mensen met een beperking in de brede regio van Zuid -Oost — Vlaanderen om jaarlijks een aantal projecten uit de regio te steunen. Met De Kleppe is alvast een hoogvlieger met zinvolle doelstellingen aan de beurt.

Meer info over vzw Hippoc op de website, zie link het in rood.

X