Muzikaal theater met Leen Persijn in GC De Kluize Scheldewindeke

DDL-oosterzele-leen-persijn-voor-markant.jpg

16/11/2017 – Op woensdag 22 november om 20 u kan je dankzij Markant Oosterzele in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke komen genieten van het optreden van woordkunstenares — zangeres Leen Persijn. In ‘Hola! Zomaar oma’ toont de Balegemse Leen Persijn haar podiumkunst. Een absolute aanrader. (R 17, foto DDL).

Oma (opa) worden, het wordt je in de schoot geworpen. Een prachtig geschenk dat je leven kleur geeft, energie, kortom…een nieuw elan. In het theaterstuk geeft Leen Persijn gestalte aan een vrouw die plots verneemt dat ze oma wordt. Het nieuws overrompelt haar, ze kan niet de blijde reactie geven die dochter en schoonzoon hadden verwacht. Ze heeft tijd nodig om zich in de nieuwe rol te vinden. Een toekomstige oma die zich een weg zoekt in de overgangsfase tussen tweede en derde leeftijd. ‘Hola! Zomaar oma’ wordt een confronterende, vaak grappige, potsierlijke, maar ook ontroerende zoektocht gegoten in spel, tekst, po ëzie en liederen.

Praktisch

Tickets kosten 10 euro, Markant — leden en hun partners betalen 6 euro. Reserveren voor 19 november:  blondeel.bombeke@telenet.be, 09 / 362 94 28.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   
X