SAMSUNG CAMERA PICTURES

Lezersbrief, aan de dorpsraad Moerbeke en Onkerzele

SAMSUNG CAMERA PICTURES

16/11/2017 –  Zowat dagelijks hoor je dat stappen, fietsen en bewegen moet aangemoedigd worden. Maar hier in deze stad moet je dan wel heel wat hindernissen nemen!

Zo kwamen we zondag (wandeling dorpsraad Moerbeke)langs de buurtweg Atembekestraat, tussen 98-100 richting Dreef (knooppunt 14-wandelkaart Bronbossen-Vlaamse Ardennen). De toestand naast woning 98 is zeer gevaarlijk en onverantwoord. Er werd blijkbaar een afwateringsgreppel gegraven met niveauverschillen op de weg tot 60 cm tot gevolg. Verderop richting Dreef staan twee draaihekkens die ook al niet functioneren. Zie foto’s hieronder naast genoemde woning.

 Omdat de buurtwetgeving, provinciale wetgeving en gemeentewet (art 135) niet wordt gerespecteerd, stellen we dat een ingebrekestelling van het bestuur op zijn plaats is. Daarenboven wordt het algemeen belang en het imago van de stad nog   verder ernstig geschaad. Wij herhalen ook onze algemene vraag voor een sluitend onderhoud van alle (buurt) wegen en hierbij ook mensen in activering in te zetten.
Beste Rebus-groeten,
Armand Matthijs
X