Evenementenhal Sotto’s  verrast met een opvallend evenement om oud en nieuw te vieren

sottos-6

16/11/2017 –  Hoewel vaststaat dat Sotto’s nooit meer zal zijn als voorheen, timmert   de nieuwe eigenaar (letterlijk, check foto’s) vastberaden aan de weg om de plek die Zottegem mee op de kaart heeft gezet opnieuw een rol van betekenis te laten spelen.

De verbouwingen – ondertussen reeds maandenlang aan de gang – zijn   toe aan de derde en voorlaatste fase.   De voorbije weken werd het werktempo opgevoerd. Gezien vanop straat lijkt De Sotto’s nog niet veranderd, maar vergis je niet, de metamorfose is totaal. Vooral op het vlak van geluidsoverlast en (brand) veiligheid werden cruciale stappen gezet.   Gisteren werd er nog een nieuwe luchtgroep op het dak geplaatst (zie foto’s hieronder)

New Year’s Eve in Sotto’s – Party with Family and Friends

Eerste kans om de herboren Sotto’s te gaan ontdekken is oudejaarsavond. Dan pakt Sotto’s uit met een feest om u tegen te zeggen. Wie al naar Dance-D-Vision is geweest hoeven we er geen tekening bij te maken, met de steun van Koen Van der Heyden zal de beleving maximaal zal zijn. Sotto’s kiest daarbij voor een vernieuwend concept. Zo worden er geen kaarten of tickets verkocht.   In plaats daarvan zijn er 3 soorten sleutels.   De sleutels heb je nodig om de poorten van Sotto’s te openen. De duurste sleutel is de loper of ‘Master Key‘.

Onder de hashtag #FamilyAndFriends schuift Sotto’s een nieuw luxe-concept naar voor. Met een Master Key kan je immers samen met familie en vrienden genieten van van een totaal spektakel. De avond start reeds om 19h met een luxe Champagne—receptie ‘Laurent Perrier’. Aansluitend kan men genieten van een heerlijk 5-gangen menu.     Na het oudejaarsdiner, kan je samen met jouw gezelschap doorschuiven naar de sky-lounges.   Daar wacht opnieuw een verassing van formaat: een ware schatkist gevuld met dranken.

sottos-8

Is jeugdig enthousiasme je niet vreemd, dan kan je daarna beneden de bezoekers die een Magic Key hebben vervoegen.   Dankzij deze formule kunnen jongeren in hun eigen streek oudejaarsavond vieren. De organisatoren beloven alleszins een magische avond. Een avond gevuld met spektakel en verwondering. Tot slot is er ook een Mysterious Key, de mensen die voor deze sleutel kiezen zullen waarschijnlijk iets meer te zien krijgen, gezien hun sleutel ook past op een mysterieuze deur. We vermoeden dat dit het grote balkon is op de eerste verdieping, maar met die nieuwe uitbater ben je nooit zeker.

Praktisch

Master Key: start 19h

Mysterious Key: start 23h

Magic Key: start 23h

Minimum leeftijd voor alle sleutels: 16j.

www.nyeparty.be

www.sottos.be

 

 

 

X