Jonge vrouw uit Herzele slachtoffer dodelijk ongeval in Aalst

logo_politie_3

16/11/2017 – Een 19-jarige vrouw uit Herzele overleed vannacht bij het ongeval op de E40 in Aalst.

Het ongeval had omstreeks 04u30 plaats. Er raakten vier voertuigen betrokken.  Volgens de eerste vaststellingen reed een spookrijder frontaal in op een tegenliggend voertuig. Vervolgens geraakten ook twee andere tegemoetkomende voertuigen betrokken bij het ongeval. De spookrijder, een vrouw van 19 jaar uit Herzele, overleed ter plaatse. De twee inzittenden van het tegenliggende voertuig werden in levensgevaar overgebracht naar het ziekenhuis.  De bestuurders van de twee andere voertuigen die betrokken waren, raakten lichtgewond. Het parket stelde een verkeersdeskundige aan om de precieze omstandigheden van het ongeval te onderzoeken. Parket en deskundige stapten af ter plaatse.

X