Nieuw leven voor vervallen Beisloven-schooltje

 

Schooltje Beisloven 117/11/2017 – Vandaag werden de plannen voorgesteld van het vervallen Beisloven-schooltje in Zottegem.

toekomstplan schooltje Beisloven

Het schooltje zal omgevormd worden tot een natuureducatief centrum en is gekoppeld aan een speelpark met focus op natuurbeleving. De werken voor het speelpark zijn momenteel al aan de gang en zullen in mei 2018 afgerond worden. Er komen onder andere een buitenklas, voedselbos, moestuin, natuurlijke spelprikkels en een speelhoek voor de allerkleinsten. Kostprijs: 80.000 euro. De verbouwing van het oude schooltje start in het najaar van 2018 en zal 2 jaar duren. Kostprijs: 700.000 euro. De muren van het schooltje blijven behouden, binnenin wordt gewerkt met schuifbare wanden in functie van afzonderlijke ruimtes indien nodig. Er komt onder andere een binnenklas en een labo.

 

 

X