Aanrader: Christmas Nightrun in Herzele!

Christmas Nightrun Herzele 2016 (3)

23/11/2017 – Op vrijdag 22 december overspoelen duizenden lopers en wandelaars gemeente Herzele voor de tweede editie van de Christmas Nightrun.

En daar is gemeente Herzele trots op, want de Christmas Nightrun is door een Nederlandse website uitgeroepen tot één van de mooiste nightruns in België en Nederland. (Je leest er alles over op de website www.dehorecabazaar.nl/de-horeca-blog/het-nieuwe-fenomeen-de-night-run/.)

Alle deelnemers lopen of wandelen in Herzele langs een uitdagend parcours op, over en langs verschillende gebouwen. Denk aan De Wattenfabriek, het Depot van de Technische Dienst, het Sint-Paulusinstituut, de Burcht enzovoort. Start en aankomst ligt aan de Steenoven (Kerkkouter 40), waar ook een leuk kerstdorp wordt geïnstalleerd om na te praten met een hapje en een drankje.

Alle Herzelenaren kunnen gratis deelnemen als ze zich inschrijven vóór 17 december. Dat kan op de website www.christmasnightrunherzele.be.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X