Aanrader: Christmas Nightrun in Herzele!

Christmas Nightrun Herzele 2016 (3)

23/11/2017 –  Op  vrijdag 22 december  overspoelen duizenden lopers en wandelaars gemeente Herzele voor  de tweede editie van de Christmas Nightrun.

En daar is gemeente Herzele trots op, want de Christmas Nightrun is door een Nederlandse website  uitgeroepen tot één van de mooiste nightruns in Belgi ë en Nederland. (Je leest er alles over op de website  www.dehorecabazaar.nl/de-horeca-blog/het-nieuwe-fenomeen-de-night-run/.)

Alle deelnemers lopen of wandelen in Herzele langs  een uitdagend  parcours  op, over en langs verschillende gebouwen. Denk aan De Wattenfabriek, het Depot van de Technische Dienst, het Sint-Paulusinstituut, de Burcht enzovoort.  Start en aankomst  ligt aan  de Steenoven  (Kerkkouter 40), waar ook een leuk  kerstdorp  wordt geïnstalleerd om na te praten met een hapje en een drankje.

Alle Herzelenaren kunnen gratis deelnemen als ze zich inschrijven vóór 17 december. Dat kan op de website  www.christmasnightrunherzele.be.