Vanavond in De Kluize: Eindejaarsconference Van Peel overleeft 2017

oosterzele foto van peel.jpg

Vanavond om 20 u treedt Michael Van Peel op in het Gemeenschapscentrum De Kluize in Scheldewindeke. Hij fileert het voorbije jaar 2017. De onderwerpen komen hem ook dit jaar als gebraden kippen de mond ingevlogen. Meesterlijk verteld, doordacht en vooral een frisse kijk op de zaak. (R 17, foto DDL).

Het Kluize-team slaagde er alweer in Van Peel te strikken voor een optreden in de Oosterzeelse cultuurtempel. Je batterijen kunnen alweer eens opgeladen worden met de eindejaarconference ‘Van Peel overleeft 2017’. Zeker weten, met de humor van Michael Van Peel keer je tevreden en hernieuwd naar huis.
2017. De misnoegdheid grijpt vrolijk om zich heen. Amerika wordt geleid door een kwaaie cavia op een oranje leren zetel. Terreur teistert het oude continent. Maar dat kan de Belgen niet meer deren. Angst is even banaal geworden als files, staatshervormingen en graaiende politici. Tijd voor een feestje. E én voor allen. E én voor één. Dit moet je echt eens meemaken, de eindejaarconferentie van Van Peel. De rebel in kostuum is intussen een vaste waard, in de theaters, op radio, televisie. In Vlaanderen en Nederland.
Lollige cynicus
De lollige cynicus zit gevangen in het lichaam van een chronische optimist. Maar mispak u niet, onder zijn aaibare uiterlijk gaat een vlijmscherp karakter schuil. Met de olijke glimlach van een kleine kapoen schopt hij geen heilige huisjes, maar heelder bebouwde kommen omver. De gelukkigen die een ticket gaan bemachtigen, gaan met Michael Van Peel een zuivere stand-upcomedian aan het werk zien, ongefilterd, extra vierge en van eerste koude pressing.
Tickets kosten 18, 17, 16, 15 en 14 euro’s en zijn verkrijgbaar in GC De Kluize,  Sportstraat 3 Scheldewindeke, 09 / 383 83 30,  reservaties@oosterzele.be,  www.gcdekluize.be.
Reporter 17, foto’s Danny De Lobelle.