Gratis wifi in centrum Zottegem

Gratis publieke wifi stadscentrum.jpeg

01/12/2017 –  Binnenkort zal je op het Stationsplein, de Stationsstraat, de Markt, de Zavel, de Hoogstraat en de Heldenlaan tot en met het Kasteel van Egmont over gratis publieke Wi-Fi kunnen beschikken. Het schepencollege gunde deze week de opdracht aan Cevi nv. tegen een jaarlijkse kost van 1452 euro.

“De gratis publieke Wi-Fi zal ons stadscentrum nog aantrekkelijker maken voor bezoekers, shoppers, toeristen en mensen die er gezellig willen vertoeven.” zegt burgemeester Jenne De Potter. De gratis publieke Wi-Fi zal beschikbaar zijn op het Stationsplein, in de Stationsstraat, de Markt, de Zavel, de Hoogstraat en de Heldenlaan tot en met het Kasteel van Egmont. Het enige wat je zal moeten doen is inloggen.

“Tegenwoordig beschikt haast iedereen over een smartphone of tablet.” zegt burgemeester Jenne De Potter. “Deze toestellen verbinden ons ieder moment van de dag met elkaar en met een schat van informatie op het internet. Daarom is het bijvoorbeeld voor toeristen een enorme troef als je gratis informatie kan opzoeken over de plek waar je bent en wat er allemaal te beleven valt. Daarnaast kunnen onze shoppers er handig gebruik van maken om info te vinden over onze handelszaken en zijn we er zeker van dat het ook extra jongeren naar ons stadscentrum zal lokken om er gezellig te vertoeven. Tot slot zal de gratis toegang tot het internet ook tijdens evenementen en festiviteiten in ons stadscentrum handig zijn voor de bezoekers. Deze gratis publieke Wi-Fi betekent zonder meer een mooie meerwaarde en cre ëert een extra beleving voor ons stadscentrum, iets waar ook de Middenstandsraad vragende partij van was.” zegt burgemeester De Potter.

Binnenkort zal Cevi nv. deze gratis dienstverlening uitrollen in de centrumstraten