VIDEO: Zottegem verliest monument

Domi.jpg

Zottegem, 27/12/2017 – Dominique D’Haene, de populaire uitbater van krantenwinkel Relay aan het station heeft vandaag bekendgemaakt dat hij ermee ophoudt. Na 18 jaar…

De minzame Dominique D’Haene zorgde ervoor dat de Relay place to be was in Zottegem voor gezellige babbel én duizenden grappen en grollen. Klanten laten massaal weten dat hij enorm zal gemist worden.

“Beste vrienden, klanten. Na lang twijfelen en overwegen heb ik besloten om een punt te zetten achter de shop en te gaan voor een nieuwe uitdaging. Het waren voor mij in ieder geval 18 mooie jaren, een periode waar ik veel nieuwe mensen heb leren kennen…Veel vrienden werden klanten en veel klanten werden vrienden. Die blijven voor altijd… Bij deze wens ik iedereen, collega’s, directie, logistiek en klanten te bedanken voor het jarenlange vertrouwen. Relay Zottegem sluit een weekje en is opnieuw ter beschikking vanaf 9 januari. Ik wens mijn opvolger(s) heel veel succes toe.”

Video