The Voices of Gospel in Oosterzele

2017 12 22 oosterzele optreden The Golden Voices of Gospel (28)

Oosterzele, 31/12/2017 –  De culturele kring Land van Rode en vzw On Stage sloegen de handen in elkaar voor een Gospel kerstconcert in de kerk van Oosterzele.

De voorzitster Martine Verdonck had het Golden Voices of Gospel per toeval ontmoet bij een huwelijksoptreden van het koor en dacht om het koor uit te nodigen rond de kerstdagen, ze zocht een partner voor de organisatie en deze vond ze bij on stage. A Soulful Christmas Celebration was een bijzonder en ontroerend kerstconcert door The Golden Voices of Gospel. Onder de bezielende leiding van pastoor Dwight Robson zingen de gouden gospelkeeltjes bekende kerstliedjes als ‘Silent Night’, ‘I’m Dreaming of a White Christmas’ en ‘We Wish You a Merry Christmas’, afgewisseld met de meest geliefde gospels.

Danny De Lobelle.  

X