Briek en Yilke jeugdprins en -prinses carnaval

P1030243.jpg

Zottegem, 08/01/2018 – Gisterennamiddag werden Briek Van De Voorde en Yilke Van De Mergel verkozen tot jeugdprins en -prinses carnaval.

De verkiezing vond plaats in Lokaal Dienstencentrum Egmont. Eerst trokken de kinderen in stoet door de centrumstraten van Zottegem, begeleid door een fanfare en enkele carnavalwagens. De zaal was goed gevuld, met meer dan honderd kinderen. Voor de verkiezing genoten de aanwezigen van de show van Clown Piko.  Briek Van De Voorde kende geen tegenstand in zijn derde verkiezing. Hij smeet zich volledig en werd door de jury voor de derde keer op rij tot jeugdprins uitgeroepen, waardoor hij jeugdkeizer wordt. Bij de meisjes waren er drie kandidaten, die er een strijd op het scherp van de snee van maakten. Uiteindelijk trok Yilke Van De Mergel met een dans- en muziekspektakel aan het laatste eind. Daarmee volgt ze zichzelf op als jeugdprinses.  

X