Luc Callebaut nam na 44 jaar bij de Bolster afscheid van collega’s

DDLbolster oosterzele pensioe luc (1)

Zwalm, 13/01/2018 – Luc Callebaut nam afscheid van zijn collega’s bij vzw De Bolster.

Luc Callebaut –  orthopedagoog en clusterverantwoordelijke NAH – nam op 22 december na een loopbaan van 44 jaar afscheid van De Bolster NAH. De vestiging in Ronse van VZW De Bolster met hoofdzetel in Zwalm is bedoeld voor volwassenen met een niet aangeboren hersenletsel (NAH). Zij kunnen er terecht in een tehuis, een dagcentrum en een dienst beschermd wonen. Luc werkte er de laatste 10 jaar van zijn loopbaan na eerdere werksituaties in De Hagewinde in Lokeren en De Beweging in Gijzenzele.

“Het is een raar gevoel op je laatste werkdag. Iedere collega en bewoner komen nog een goede dag zeggen en afscheid nemen. Ik zal mij niet vervelen. Vooreerst kom ik nog wel regelmatig op bezoek, zeker op festiviteiten. De dag zal anders ingevuld worden voor eerst het gezin en kinderen, kleinkinderen en daarnaast ga ik graag wandelen en zal ik vrijwilligerswerk doen.”

Danny De Lobelle.