Sotto’s wordt Russische voetbaltempel tijdens WK voetbal

 

20180119_153935 (1)

Zottegem, 20/01/2018 – Tijdens het WK voetbal wordt de Sotto’s omgetoverd tot een Russische voetbaltempel. 2.500 supporters kunnen er gratis naar de wedstrijden van de Rode Duivels gaan kijken.

De eigenaar van de Sotto’s Pieter Lambert werkt samen met Koen Van der Heyden van Dance-D-Vision, die met zijn populair festival al jaren gespecialiseerd is in totaalbeleving en decor. “Aan onze inkomhal zal het lijken alsof je een Russische voetbaltempel binnenwandelt”, leggen de twee jonge ondernemers uit. “Met een aangepast interieur en tal van Russische symbolen, vlaggen, Russische danseressen en muurbekleding. Ook onze dranken zullen Russisch getint zijn.  Tijdens de wedstrijd zullen we gadgets verdelen en elk doelpunt van de Belgen wordt gevierd met een lichtshow en een confettikanon. Na elke match is er ook telkens een gratis afterparty waarbij DJ’s als Dimaro, Daddy Cool, Bart Reeves en Robert Abigail.”

Met zijn bedrijf Photonics zorgt Pieter Lambert voor een zeer groot LED HD scherm. Maar liefst 40 vierkante meter groot. Er zijn ook (betalende) VIP-arrangementen met VIP-loges die beschikken over aparte HD LED schermen. Hier richt de organisatie zich op Zottegemse bedrijven die hun klanten of personeel iets extra willen aanbieden.

Een nieuw groots opgezet evenement dus in de Sotto’s, na het geslaagde oudejaarsfeest dat duizenden bezoekers lokte. “Sotto’s heeft na de verbouwingen veel in zijn mars”, zegt Lambert hierover. “We hebben net als bij ons eindejaarsevenement kosten nog moeite gespaard, we zien zulke evenementen dan ook als een uitgelezen kans om te tonen wat de vernieuwde Sotto’s in zijn mars heeft. Qua veiligheid hebben we meer gedaan dan wat de wet ons voorschrijft en binnenin is alles vernieuwd en uitgerust met tal van technische snufjes.”