Geutelingencomité Vlaamse Ardennen ging van start in Michelbeke

3050072-8089ce04dc48debd52b3f3f88c3c26ad

Michelbeke, 21/01/2018 – Deze namiddag had in Michelbeke D’iiste Geute plaats, met profrenner Frederick Backaert en Ianthe Tavernier, (Floor) uit de tv- serie buurpolitie.

Tevens probeerde vice-premier Alexander De Croo eveneens enkele geutelingen te gieten. Deze organisatie is in handen van het geutelingencomité Vlaamse Ardennen die er gebruik maken van mobiele ovens op de terreinen van sporthal Averbo. Op 10 februari hebben de geutelingentochten plaats van wandelclub Dwars Door Brakel en ’s avonds is er de vedettenparade in zaal Averbo. Op zondag 11 februari is er heel wat animatie voorzien met als hoogtepunt de geutelingenworp.

Bert Broos. 

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X