Ploegvoorstelling VDM Van Durme – Michiels – Trawobo 2018    

DDL oosterzele ploegvoorstelling van durme michiels trawobo (17).jpg

Oosterzele, 24/01/2018 –  Vrijdag werd wielerploeg VDM Van Durme – Michiels — Trawobo   cycling team 2018 voorgesteld in GC De Kluize.

De voorstelling werd geleid door standup comedian Bart Van Uytvang, alias ‘Nico’ aangevuld met enkele bekenden uit de streek: Rudy Colman (nam tweemaal deel aan de  Ronde van Frankrijk.  Als beroepsrenner behaalde hij 10 overwinningen, waaronder de  Omloop der drie Provinci ën  in 1979 en de  Dr. Tistaertprijs te Zottegem  in 1982),  Gilbert De Rieck (hij nam deel aan het  sprintevenement  op de  Olympische Zomerspelen van 1960  piste), wielerbondsafgevaardigde  John D‘Hondt (over de wielersport in Oost-Vlaanderen) en ten slotte de wielerburgemeester Johan Van Durme  (over de wielerwedstrijden in de gemeente Oosterzele.)

Eerst werd het bestuur voorgesteld onder leiding van Christ Van Durme  “2017 was buiten de verwachtingen, voor 2018 gaan ze voor hetzelfde resultaat”, klonk het. “Daarna kwamen ook voorzitter Chris Van Durme, Olivier van Alboom, Kris de Winter, Goswin Laplasse, Wim Vanhuffel, Bart Velghe en Evert Temmerman aan het woord.   Onder de leiding van Koen de Bosscher werden ook   de verzorgers en mecaniciens voorgesteld: Chris Panis, Dirk Hanssens, Philippe van Laetem en Stijn Penne.

Hieronder vind je de renners van het VDM Van Durme – Michiels – Trawobo CT voor het seizoen 2018.  De negen blijvers werden aan gevuld met   zestien nieuwkomers

1  Hans BECKING

2 Angel De Ketele

3  Jens DEMEYERE

4 Joerik De Neve

5 Olivier De Smet

6 Niels De Vriendt

7 Gilles De Wilde

8 Brecht Dhaene

9  Thomas DHOOGHE

10 Timmy Diependaele

11  Dries GEERINCK

12  Juul HESTERS

13 Stephen Orbie

14 Tom Pessemier

15  Bart PIETERS

16 Ricky Rosseel

17  Jasper TEMMERMAN

18  Francesco VAN COMPERNOLLE

19  Benjamin VERRAES

20 Jonas Volkaert

21 Rubben Van Raepenbusch

22 Gillian Van Rymenant

23 Alessandro Vandromme

24 Nick Wante

25 Jari Wante

Tekst en foto’s  Danny De Lobelle

X