Ninove: de oudste, stoutste en wijste der steden

SORI0032

Ninove, 29/01/2018 –  De dienst toerisme werkte in nauwe samenwerking met de VVV-Ninove vzw een volledig jaarprogramma uit met tal van wandelingen, een fietstocht en een wandelzoektocht tijdens de zomerperiode.   Maar, er is meer. Vanaf februari 2018 worden enkele nieuwe souvenirs te koop aangeboden.

De magneten en souvenirpenning zijn een realisatie van de VVV-Ninove en zijn exclusief te bekomen in het toeristisch bezoekerscentrum Hospitaalkerk,Burchtstraat 44  te Ninove “We stellen twee magneten en een souvenirpenning voor die uiteraard stuk voor stuk een rechtstreekse link hebben met de stad, haar patrimonium en haar folklore.”

* Magneet Koepoort – Wortelmanneke (Verkoopprijs: 3 euro)
* Magneet Reuzenfamilie (Verkoopprijs: 3 euro)
* Souvenirpenning Abdijkerk (Verkoopprijs: 2 euro & Gepatineerde penning in een blauw presentatiedoosje: verkoopprijs: 10 euro)

Sophie Richez.

SORI0041