Drama in Ophasselt: blies man woning op om moord op vrouw te verdoezelen?

logo_politie_3-e1496859450172

Ophasselt, 30/01/2018 – Gisterenavond werd een vrouw dood terug gevonden in een woning langs de Hasseltsestraat (N8). De woning werd daarna opgeblazen, vermoedelijk probeerde de dader zo zijn sporen te wissen.

Buurtbewoners hoorden omstreeks 22u45 een luide knal. De achterzijde van de woning werd vernield, aan de voorzijde was er behalve aan de garagepoort weinig schade. Buren die de woning na de ontploffing betraden verklaren dat ze de vrouw zagen liggen in een plas bloed en dat er een hamer op het aanrecht lag. De vermoedelijke dader zou nadien te voet gevlucht zijn, met zijn gezicht volledig zwart. Hij werd ingerekend door de politie en wordt verhoord. Het parket is ter plaatse met een team deskundigen dat klaarheid met scheppen.

Bron Het Nieuwsblad

Man blaast woning op om moord op zijn vriendin te verdoezelen: “Het was een verschrikkelijk beeld”