Damesploeg KVC De Toekomst Borsbeke zoekt spelers

renilde clompen

Herzele, 06/02/2018 – Om haar jeugdspeelsters ook in het vernieuwde Vredstadion een sportieve toekomst te gunnen start KVC De Toekomst Borsbeke met een damesploeg in derde provinciale.  De club zoekt nu voetballende dames.

De ervaren en bijzonder gedreven Renilde Clompen werd aangesteld trainster van de ploeg. Zij speelde eerder kampioen met de Kamillekes en schopte het zelfs tot Belgisch internationaal.  De trainingen zullen doorgaan op maandag en woensdag, de thuiswedstrijden worden gespeeld op vrijdag. De ploeg zal volledig worden geïntegreerd binnen de clubwerking en wordt als een geheel beschouwd.  

Praktisch

Wie geïnteresseerd is om deel uit te maken van de zebra’s kan voor de nodige informatie of om haar kandidatuur in te dienen contact opnemen met de coördinator van de ploeg, dhr Patrick de Wilde ( 0494 13 28 53 — de.wilde.patrick1@skynet.be).