Leerlingen Klim-Op winnen interscholenquiz

unnamed

Sint-Lievens-Houtem, 06/02/2018 –  Vorige week stond de jaarlijkse interscholensportquiz op het programma. De zesde leerjaren van alle Houtemse scholen namen het tegen elkaar op in een spannende en avontuurlijke quiz.

Heel wat vragen gingen over het sportgebeuren in 2016 en 2017. Vooraf namen de leerlingen van meester Stijn en juf Jana van Klim-op de sportjaaroverzichten door en dat leverde een voorsprong op in het theoretisch gedeelte. Bij de praktische proeven speelde vooral de snelheid en behendigheid een grote rol, en daarin slaagden de zesdeklassers van Klim-Op met glans. Ze werden door de gemeentelijke sportdienst terecht tot winnaar gekroond en mochten de beker mee naar huis nemen. Daarnaast werden ze ook geselecteerd om deel te nemen aan de regiosportquiz op vrijdag 30 maart. Dan nemen ze het op tegen zesdeklassers uit Herzele, Ninove, Erpe-Mere, Lierde, Haaltert, Lede en Geraardsbergen. Wij duimen alvast!