‘Oosterzele Onderneemt’ beloont klanten die aankopen bij lokale handelaars

Oosterzele onderneemt

Oosterzele, 13/02/2018 – In  de raadzaal in Oosterzele had maandagavond de prijsuitreiking plaats van de eindejaaractie die georganiseerd werd door de Gemeentelijke Raad Lokale Economie ‘Oosterzele Onderneemt’ in samenwerking met het gemeentebestuur. De actie liep van 1 december 2017 tot en met 15 januari 2018. Het doel is de lokale handel stimuleren in Oosterzele. Met een volle spaarkaart kwam je in aanmerking om één waardebon van 25 euro te winnen. (R 17, foto JVB).

Voorzitter Hugo Verstraeten: ‘Oosterzele Onderneemt’ benadrukt nog steeds dat lokaal kopen ecologisch kopen is. De gemeente beschikt over meer dan 100 fysieke winkels en 17 handelaars op de webshop ‘Oosterzele Onderneemt’. We danken alle klanten voor hun steun aan de lokale economie en deelname aan de eindejaaractie. Er waren 850 deelnemers’. Voorzitter Hugo Verstraeten blijft het belang van de buurtwinkels verdedigen als een leeuw. Het is belangrijk voor het sociaal weefsel van de gemeente. Het brengt mensen samen. Waarom het ver zoeken als je het in eigen gemeente kunt vinden? De service en de vriendschap die je lokaal kan krijgen is de toegevoegde waarde van de lokale economie.
Winnaars Eindejaaractie en Freedelity E-id
Eindejaaractie: De Coster — Baele, Conny Strijmeers, Waldo Waegeman, Daphne De Witte, Eveline Bovijn, Claudine Van de Sype, Liliane Seeuws, Els De Smedt, Rapha ël Van Elsuw é, Steven De Rooze, Kurt Wellens, Rita Beerens, Catharine Verstuyft, Tuur Van Bockstaele, Ilse Kestelyn, Mieke Van Den Brulle, Carlos Van Lierde.
Freedelity E-id klantenkaart: Sinds maart 2014 kan je bij vijf handelaars in Oosterzele gebruik maken van je elektronische identiteitskaart als klantenkaart. Er zijn al samen 5.359 klanten geregistreerd. Van een succes gesproken. Afhankelijk van de handelaar spaar je geschenken (1 punt per gespendeerde euro). Per kwartaal worden uit al de bezoekers bij één van deze handelaars vier bonnen uitgeloot. Ook dit jaar zullen dezelfde handelaars verder bonnen schenken. Ook jij kan bonnen winnen! Doe zoveel mogelijk aankopen bij de handelaar die gebruikt maakt van de Freedelity E-id klantenkaart.
Winnaars vierde kwartaal 2017: Dominique Vanelsacker (bon 25 euro, Het Zoeteke), Patrick Van Winghem (bon 25 euro, Tevama), Willem Keppens (bon 10 euro, Delicatessen Chantal), Marc Van der Weyde (bon 25 euro Bistro Onder den Toren). Opnieuw uitgelote bonnen (voor eerder niet afgehaalde bonnen): Veerle De Clercq (bon 25 euro, Bistro Onder den Toren), Van Stappen — Varendonck (bon 25 euro, Bistro Onder den Toren), Wauter Muys (bon 25 euro, Tevama).
Wie niet aanwezig was op de prijsuitreiking kan zijn/haar prijs voor 20 februari ophalen bij Het Zoekete in Scheldewindeke.
BIN — Z
BIN — Z is het buurtinformatienetwerk voor zelfstandigen. De nieuwe inschrijvingsformulieren zijn beschikbaar. Vraag ze gerust op. Ook via  www.oosterzeleonderneemt.be. Bekijk de link via de nieuwsmodule.
Meer weten? Info: Lesly Van den Berge, communicatieverantwoordelijke, 0485 / 20 89 04,  lesly@quanto.be, voorzitter Hugo Verstraeten, 0471 / 36 35 34,  Hugo.Verstraeten@hetzoeteke.be,  Hugo.Verstraeten@ubeon.com.
Reporter 17, foto Johan Van Bever.