Landelijke Gilde Oosterzele fier met titel ‘Dorp in de Kijker’

DDL dorp in de kijker (3)

Oosterzele, 18/02/2018 –  Landelijke Gilde Oosterzele heeft alweer een boeiend programma uitgestippeld voor zijn leden en sympathisanten. En of het bestuur van LG, met voorzitter Danny Meersman op kop, fier is dat het hoofdbestuur van Landelijke Gilden, Oosterzele heeft uitgeroepen tot ‘Dorp in de kijker’ in de provincie Oost — Vlaanderen. Op zaterdag 24 februari om 18 u 30 worden in het IZOO Oosterzele de activiteiten rond ‘Dorp in de Kijker’ aangekondigd. (R 17, foto DDL).

Landelijke Gilde Oosterzele wil het dorp promoten, mensen samen brengen, en de samenwerking tussen verenigingen bevorderen. In elke provincie werd één dorp uitgeroepen: Oost-Vlaanderen (Oosterzele), West — Vlaanderen (Nieuwmunster), Antwerpen (Zoersel), Limburg (Kinrooi), Vlaams — Brabant (Vlezenbeek). Wat een eer voor Landelijke Gilde Oosterzele en de gemeente.  Wat is ‘Dorp in de Kijker’?, wordt op zaterdag 24 februari in het IZOO met speeches van voorzitter Danny Meersman, LG consulent Eddy Matthys, burgemeester Johan Van Durme, een receptie, eetfestijn, en optreden van de komedianten Kris Van Spitreal en Bart Grin extra in de verf gezet.

Na de receptie kan je tijdens het ledenfeest aanschuiven aan het buffet van kalkoentournedos en trio ‘fijnste van het zwijntje’ met warme groentjes, aardappelgratin, en garnituur pannenkoek met ijs en koffie. Deelnemen kost 35 euro (ledenfeest, receptie is gratis). Graag uiterlijk 19 februari inschrijven via bestuurslid of een mailtje naar  LG-oosterzele@telenet.be  met vermelding van deelname: receptie/ledenfeest/beiden. Met ‘Dorp in de Kijker’ wordt het een bijzonder jaar voor LG Oosterzele.

Reporter 17, foto Danny De Lobelle.