Op zoek naar de Koppenberg

Wandeling Zulzeke (20)

Kluisbergen / Zulzeke, 26/02/2018 – Enkele sfeerbeelden van de succesvolle winterwandeling “sprotjestocht” in en rond Zulzeke.

De lokale wandelclub Comité 2000 organiseerde in het voorbije weekend een succesvolle winterwandeling in en rond het prachtige en groene Zulzeke. Zulzeke is de kleinste deelgemeente van Kluisbergen. Wie Kluisbergen zegt  denkt aan de Ronde van Vlaanderen en hier en daar zijn de herinneringen aan de Vlaanderens mooiste nooit ver weg..

Het bestuur van de wandelclub Comité 2000, bestaat uit : Marc Van De Kerkhove. marc.van.de.kerkhove@pandora.be. (secretaris) Penningmeester: Marc Bostijn. marc.bostyn1@telenet.be. en voorzitter Jessica Sulmont Het aantal actieve clubleden: 53.  Contactgegevens. jesseke44@hotmail.com

De volgende lentewandeling is op 19 mei. Veel wandel- en kijkplezier!

HDK – Foto’s L.A.M.P.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

X