Op zoek naar de Koppenberg

Wandeling Zulzeke (20)

Kluisbergen / Zulzeke, 26/02/2018 – Enkele sfeerbeelden van de succesvolle winterwandeling “sprotjestocht” in en rond Zulzeke.

De lokale wandelclub Comit é 2000 organiseerde in het voorbije weekend een succesvolle winterwandeling in en rond het prachtige en groene Zulzeke. Zulzeke is de kleinste deelgemeente van Kluisbergen. Wie Kluisbergen zegt  denkt aan de Ronde van Vlaanderen en hier en daar zijn de herinneringen aan de Vlaanderens mooiste nooit ver weg..

Het bestuur van de wandelclub Comit é 2000, bestaat uit :  Marc Van De Kerkhove.  marc.van.de.kerkhove@pandora.be. (secretaris)  Penningmeester: Marc Bostijn.  marc.bostyn1@telenet.be. en voorzitter  Jessica Sulmont Het aantal actieve clubleden: 53.  Contactgegevens.  jesseke44@hotmail.com

De volgende lentewandeling is op 19 mei. Veel wandel- en kijkplezier!

HDK – Foto’s L.A.M.P.